Udskiftning af vinduer

Stor ekspertise

Vi har stor ekspertise i alt tømrerarbejde.

Høj kvalitet

​​​​Vi lægger vægt på at levere høj kvalitet.

For alle kunder

​​Vi udfører opgaver for private & erhverv.

Udskiftning af vinduer og alt, der hører med

Er det ved at være på tide at få de gamle vinduer udskiftet med nye, mere energi- og budgetvenlige vinduer? Det kan være en stor udgift at have gamle, slidte vinduer. Står du overfor en renovering eller vinduer, der skal udskiftes? Så er vi hos Lehn’s Byg behjælpelige med alt. Vi er eksperter i udskiftning af vinduer, opmåling og montering.

Vi holder til i Nykøbing Falster, men udfører opgaver på hele Falster og størstedelen af region Sjælland. Bor du i Gedesby, Vordingborg eller omegn, kører vi gerne ud til dig.

Udtalelser fra vores kunder

Renovering eller levering af helt nye vinduer? Vi klarer det hele

Er dine vinduer nedslidte, eller trænger de til en renovering? Vi tilbyder budgetvenlige løsninger på det hele.

Hos os kan du bl.a. få hjælp til:​

  • ​Udskiftning af gamle vinduer
  • ​Renovering af træ og vindueslister
  • ​Levering af vinduer efter mål fra KPK
  • ​Montering af vinduer


Ønsker du renovering af dine eksisterende vinduer, tilbyder vi bl.a. at udskifte termoruder, glaslister, trælister, beslag og partielt nedbrudt træ.

Vinduer efter mål fra KPK

Når vi skal udskifte vinduer for dig, finder vi altid vi den bedste løsning med udgangspunkt i vores opdaterede viden om elementer og materialer. Vi bruger vinduer på mål fra KPK, som er Danmarks førende fabrikant af døre og vinduer. Vi garanterer derfor kvalitet og holdbarhed, så du får flotte vinduer, der holder i mange år.

Produkterne fremstilles efter unikke mål, hvilket giver os mulighed for at levere og montere vinduer på specialmål.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser på montering af vinduer afhænger af, om du ønsker nye vinduer efter mål eller renovering. Uanset hvilket arbejde, du skal have udført, bestræber vi os på at finde den mest holdbare løsning og at give et tilbud til en billig, konkurrencedygtig pris. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen kontakte os – så giver vi et godt tilbud på udskiftning af vinduer. Du kan udfylde vores kontaktformular, skrive til e-mail [email protected] eller ringe på vores telefon 60 17 29 89 – så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

Find inspiration til dit næste projekt